La Nova Vita

Logo - La Nova Vita - Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Doula

We horen jullie al denken: ‘een dou watte?’

Doula Domi is een erkende doula via de Belgische Federatie voor Doula’s. 

Arbeidsbegeleiding thuis/ziekenhuis

Bij de arbeid thuis en in het ziekenhuis is zij paraat, ook na de bevalling komt zij nog een keertje langs. Tussendoor kunnen jullie haar ook bereiken via mail/telefonisch,…

Om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de arbeid komt zij gemiddeld 2x prenataal langs om je wensen en behoeften te bespreken als koppel. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat one-to-one care het risico op een epidurale verdoving, post partum depressie aanzienlijk doet zakken. Ideaal voor de mama’s die graag op natuurlijke wijze willen bevallen. Tevens is de tevredenheid bij moeders over de bevalling verhoogd.

Onze Doula Domi en Elien hebben een trukendoos vol om mama’s en hun partner te ondersteunen in deze periode! Dit kan gaan van massage tot rebozo, moxa, acupressuur en nog zoveel meer. Voor elk wat wils dus.

Om 5 weken paraat te staan en gedurende de volledige arbeid en bevalling bij jullie te zijn naarmate de mogelijkheden van het ziekenhuis, vragen we 950€. Sommige mutualiteiten of hospitalisatie verzekeringen betalen hier een deeltje van terug, maar dit vraag je best op voorhand.

 

Kortom heb je interesse of vragen dan mag je altijd via het contactformulier mailen voor meer informatie. Elke mama verdient ook een doula, dus zit je met bezorgdheden, spreek ons zeker aan.