La Nova Vita

Logo - La Nova Vita - Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Zwangerschapsmassage

Wil je even ontsnappen aan de drukke maatschappij? Dan komt Elien aan huis voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Een massage kan verlichtend werken bij rugklachten, stress,..
Een massage kost 70€/u. Indien je woonplaats in een straal van 15km rond Alken is. Woon je verder? Dan komt er een km – vergoeding bij aan een wettelijk tarief van 0.40€/km. Indien je dit wenst te schenken als zwangerschapscadeau bij de feestdagen,…  Dan kan je dit als een bon komen afhalen. 

MotherBlessing

Een Motherblessing wordt meestal begeleid door Domi en Elien.  Dit ritueel wordt gedaan met de vrouwen die je nauw aan je hart liggen. Samen ga je doorheen een spirituele transformatie naar het ouderschap. Naast een baby worden er ook een mama en papa geboren. Dit is vraaggestuurde zorg en op maat van de zwangere mama. Hierbij horen lekkere versnaperingen die het lichaam aansterkt. Gezien de specifieke zorgen wordt er een tarief gehanteerd van 45€ per uur per persoon.
Indien jullie verder dan 15 km buiten Alken wonen, komt er een afgeronde km – vergoeding bij.

Holistic Pulsing

Holistic pulsing lijkt op een zwangerschapsmassage maar op alternatieve wijze. 
Zo wordt er gebruik gemaakt van ritmisch wiegen om een innerlijke rust te creëren voor lichaam en geest. Holistic Pulsing wordt ook aan huis gegeven in jullie cocon en kost 70€/u.  Indien je verder dan 15 km rond Alken woont, komt er een km – vergoeding bij aan een wettelijk tarief van 0.40€/km. Dit kan je ook gebruiken als zwangerschapscadeau.

Sluitingsritueel

Een sluitingsritueel geeft jou de ruimte die je nodig hebt om je persoonlijke heling te starten. Je lichaam te danken voor het harde werk tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kind. Om je nieuw lijf opnieuw te leren kennen, graag te zien en van te houden. 

Warmte staat in dit ritueel centraal. Dat wil zeggen dat je start met een warm bad met kruiden. Vervolgens kan je kiezen voor een yoni – steam waarbij de vrouwelijke organen worden opgewarmd waardoor je een goede doorbloeding krijgt. Je krijgt tijd en ruimte om over de geboorte te vertellen, te ventileren en dit gaat vaak gepaard met emoties die soms dan pas naar boven komen. We gaan vervolgens verder met een ontspannende vierhanden lichaamsmassage met olie. Afsluiten doen we met het eigenlijke sluitingsritueel, ook wel ‘closing the bones’ genoemd.
Dit ritueel vindt plaats binnen jouw vertrouwde omgeving door Domi en Elien en duurt gemiddeld een 3 à 4u. Dit kan aan een tarief van 350 €, wens je dit als cadeau te geven, dan kan dit in een leuke bon vorm. 

Stuitconsult

Wanneer jullie kindje nog in stuitligging ligt, kan je opteren voor een stuitconsult. Door middel van holistic pulsing en moxa therapie wordt de baby gestimuleerd om te keren. De slaagkansen zijn het grootste tussen 32-34 weken. Na 35w worden de slaagkansen kleiner. 

Deze consulten gebeuren aan huis binnen een straal van 10km rond Alken. Indien je verder wordt komt er een km vergoeding bij. Deze consultaties duren ongeveer een uur en kosten 70€.

Post Partum massage

Domi en Elien zijn als enige in België gecertificeerd (Gentle Beginnings- Amsterdam) om post partum massages te geven

Deze massage geeft ontspanning in een meestal vermoeid lijf & geeft een emotioneel herstel na een bevalling. Je nieuwe lichaam kan soms erg confronterend zijn en moeilijk te aanvaarden. Een post partum massage kan je hiermee helpen.

Binnenkort komt dit mee in ons aanbod. Heb je al interesse? mag je steeds al een mailtje via het contactformulier en dan houden wij je op de hoogte.

Verwenboxen

Mama’s cijferen hunzelf continue weg voor de baby, het gezin, het huishouden. 
In deze box zitten ecologische of Belgische producten voor een verwenmomentje voor mama. Ideaal om je op te sluiten in de badkamer en me- time te creeëren.

Deze box bevat unieke La Nova Vita Thee, zelf samengesteld met herboriste Eef van Bee @ den hof. Verder wordt de box aangevuld met ecologische gelaatsmaskers, badmelts, scrubsponsjes,.. Afhankelijk of je een grote of een klein box koopt kan de inhoud veranderen. Zo hebben we ook heerlijke kaarsen of lippenbalsem op basis van bijenwas. 

Zoek je nog een origineel kraamcadeau, babyshower of zomaar,…
mag je steeds contact opnemen via het contactformulier.
Opgelet, deze worden niet verzonden via de post.

De kleine box (30€) is geschikt voor 3 verwenmomenten.
De grote box (50€) is geschikt voor 5 verwenmomenten.

Liefs, 

Team La Nova Vita 

 

Sluit Menu