La Nova Vita

Logo - La Nova Vita - Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Zwangerschapsmassage

Wil je even ontsnappen aan de drukke maatschappij? Dan komt Elien aan huis voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Een massage kan verlichtend werken bij rugklachten, stress,..
Een massage kost 90€ voor een huisbezoek van 90min indien je woonplaats in een straal van 10km rond Alken is. Woon je verder? Dan komt er een km – vergoeding bij aan een wettelijk tarief van 0.40€/km. Indien je dit wenst te schenken als zwangerschapscadeau bij de feestdagen,…  Dan kan je dit als een bon komen afhalen. 

Holistic Pulsing

Holistic pulsing lijkt op een zwangerschapsmassage maar op alternatieve wijze. 
Zo wordt er gebruik gemaakt van ritmisch wiegen om een innerlijke rust te creëren voor lichaam en geest. Holistic Pulsing wordt ook aan huis gegeven in jullie cocon en kost 90€ voor 90min.  Indien je verder dan 10 km rond Alken woont, komt er een km – vergoeding bij aan een wettelijk tarief van 0.40€/km. Dit kan je ook gebruiken als zwangerschapscadeau.

MotherBlessing

Een Motherblessing wordt meestal begeleid door Domi en Elien.  Dit ritueel wordt gedaan met de vrouwen die je nauw aan je hart liggen. Samen ga je doorheen een spirituele transformatie naar het ouderschap. Naast een baby worden er ook een mama en papa geboren. Dit is vraaggestuurde zorg en op maat van de zwangere mama. Hierbij horen lekkere versnaperingen die het lichaam aansterkt. Gezien de specifieke zorgen wordt er een tarief gehanteerd van 35€ per uur per persoon.
Indien jullie verder dan 10 km buiten Alken wonen, komt er een afgeronde km – vergoeding bij.

Sluitingsritueel

Een sluitingsritueel geeft jou de ruimte die je nodig hebt om je persoonlijke heling te starten. Je lichaam te danken voor het harde werk tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kind. Om je nieuw lijf opnieuw te leren kennen, graag te zien en van te houden. 

Warmte staat in dit ritueel centraal. Dat wil zeggen dat je start met een warm bad met kruiden. Vervolgens kan je kiezen voor een yoni – steam waarbij de vrouwelijke organen worden opgewarmd waardoor je een goede doorbloeding krijgt. Je krijgt tijd en ruimte om over de geboorte te vertellen, te ventileren en dit gaat vaak gepaard met emoties die soms dan pas naar boven komen. We gaan vervolgens verder met een ontspannende vierhanden lichaamsmassage met olie. Afsluiten doen we met het eigenlijke sluitingsritueel, ook wel ‘closing the bones’ genoemd.
Dit ritueel vindt plaats binnen jouw vertrouwde omgeving door Domi en Elien en duurt gemiddeld een 3 à 4u. Dit kan aan een tarief van 350 €, wens je dit als cadeau te geven, dan kan dit in een leuke bon vorm. 

Venwenboxen

Mama’s cijferen hunzelf continue weg voor de baby, het gezin, het huishouden. 
In deze box zitten ecologische of Belgische producten voor een verwenmomentje voor mama. Ideaal om je op te sluiten in de badkamer en me- time te creeëren.

Deze box bevat unieke La Nova Vita Thee, zelf samengesteld met herboriste Eef van Bee @ den hof. Verder wordt de box aangevuld met ecologische gelaatsmaskers, badmelts, scrubsponsjes,.. Afhankelijk of je een grote of een klein box koopt kan de inhoud veranderen. Zo hebben we ook heerlijke kaarsen of lippenbalsem op basis van bijenwas. 

Zoek je nog een origineel kraamcadeau, babyshower of zomaar,…
mag je steeds contact opnemen via het contactformulier.
Opgelet, deze worden niet verzonden via de post.

De kleine box (30€) is geschikt voor 3 verwenmomenten.
De grote box (50€) is geschikt voor 5 verwenmomenten.

Liefs, 

Team La Nova Vita 

 

Sluit Menu