La Nova Vita

Logo - La Nova Vita - Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Over ons

Pascale

Hoi hoi,

Ik ben mama van 3 jonge kinderen, Tibo (8/03/2012), Sophie (17/04/2013) en Sander (24/03/2015). Na mijn 3de bevalling wist ik het zéker. Ik ging terug studeren: vroedkunde bleek de juiste keuze. Naast mijn job als vroedvrouw werk ik ook als psycho-sociaal hulpverlener.

Mijn grootste doel is mama’s voldoende te informeren en voor te bereiden op de zwangerschap, arbeid, bevalling en het ouderschap. Het is immers een gebeurtenis die je je de rest van je leven bijblijft. 
 
Verder vind ik dat elke vrouw recht heeft op continue kwalitatieve begeleiding. Dit wil zeggen dat je altijd terecht kan bij je vroedvrouw. Tevens heb ik het recht om bepaalde medicatie te mogen voorschrijven om moeder en kind zo goed mogelijk verder te helpen.
 
Omdat ik graag zo goed mogelijk wil begeleiden, school ik me regelmatig bij. Ondertussen mag ik mezelf ook perinatale coach noemen na de opleiding op Karel De Grote in Antwerpen.
Een afspraak maken is mogelijk telefonisch 0486/44.53.06 of via pascale@lanovavita.be.
Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Stefanie

Hallo daar,
Ik ben Stefanie, getrouwd met Jeroen, mama van Liv.
Voor mijn studies koos ik om vroedvrouw te worden en tijdens stages was ik erg geboeid door de prematurenafdeling (neonatologie). Om die reden ben ik mijn 2e bachelor in de ‘Pediatrische en neonatologische verpleegkunde’ gaan studeren. Daarna ben ik onmiddellijk in het werkveld terecht gekomen en heb ik 5 jaar gewerkt op neonatologie in het ZOL, Genk.
Na 3 jaar in het Sint- Trudo ziekenhuis te werken heb ik beslist om volledig in de thuiszorg te stappen.
 
Ik vind nazorg van prematuren, neonaten en ouders heel belangrijk, dat is mijn grootste drijfveer.
Pascale en ik staan samen klaar voor onze zwangere, baby’s en ouders. Samen met Pascale heb ik de opleiding tot perinatale coach gevolgd.

Een afspraak maken kan telefonisch 0499/12.31.35 of via stefanie@lanovavita.be

Margot 

Hoi allemaal,
 
Ik ben Margot, de sportiefste in ons team.
Na mijn opleiding tot vroedvrouw, ben ik gestart in het Jessa Ziekenhuis op de kinderafdeling en studeer ik verpleegkunde bij.
 
Ik ben van kinds-af-aan gefascineerd door nieuw leven.
De wens van moeder en kind staan centraal voor mij en ik wil hun hierin begeleiden voor zover dat kan.  
 
Net als Pascale ben ik ook in het bezit van het voorschrijfrecht. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
 
Je kan mij rechtstreeks bereiken op het nummer 0472/07.39.91.
 
Tot snel,
Liefs Margot 
Vroedvrouw_Alken_Hasselt_Sint-Truiden_Kozen_Nieuwerkerken_Bilzen_Kortessem_Wellen_Borgloon_Diepenbeek_Hoeselt

Elien 

Ik ben Elien ofwel Momma Yeti. Ik ben samen met Edward en mama van Ronin (5/6/2019) en plusmama van Lester (18/10/2012). Van opleiding ben ik kleuterjuf en doula.

Naast mijn passie voor zwangerschappen en geboortes, heb ik ook een grote passie voor yoga.

Tijdens de geboorte van Ronin had ik het geluk dat iemand de taak van een Doula op zich had genomen. Dit was zo een krachtige ervaring dat ik dit graag wil delen met andere koppels.

Ik wil graag jullie bijstaan tijdens de zwangerschap door het geven van informatie, luisteren naar jullie noden, jullie bij te staan als vertrouwensfiguur tijdens deze speciale tijd. Hierbij wordt ook de partner betrokken om hem de ruimte te geven in dit proces. Samen gaan we op pad om jullie noden en wensen te vervullen om zo te werken naar een positief geboorteverhaal.

Naast de doula begeleiding geef ik ook zwangerschapsmassage, yoga en ben ik draagconsulente.

Voor meer informatie mogen jullie altijd contact opnemen via het contactformulier op deze webs

draagconsulente la nova vita