La Nova Vita

Logo - La Nova Vita - Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Over ons

Pascale

Ik ben zelf mama van 3 jonge kinderen, Tibo (8/03/2012), Sophie (17/04/2013) en Sander (24/03/2015). Na mijn 3de bevalling wist ik het zéker. Ik ging terug studeren: vroedkunde bleek de juiste keuze.

Mijn grootste doel is mama’s voldoende te informeren en voor te bereiden op de zwangerschap, arbeid, bevalling en het ouderschap. Het is immers een gebeurtenis die je je de rest van je leven bijblijft. 
 
Verder vind ik dat elke vrouw recht heeft op continue kwalitatieve begeleiding. Dit wil zeggen dat je altijd terecht kan bij je vroedvrouw. Tevens heb ik het recht om bepaalde medicatie te mogen voorschrijven om moeder en kind zo goed mogelijk verder te helpen.
 
Omdat ik graag zo goed mogelijk wil begeleiden, school ik me regelmatig bij.
Een afspraak maken is mogelijk telefonisch 0486/44.53.06 of via pascale@lanovavita.be.
Vroedvrouw Alken Hasselt Sint-Truiden Kozen Nieuwerkerken Bilzen Kortessem Wellen Borgloon Diepenbeek Hoeselt

Stefanie

Hallo daar,
Ik ben Stefanie, 31 jaar, getrouwd met Jeroen, mama van Liv.
Voor mijn studies koos ik om vroedvrouw te worden en tijdens stages was ik erg geboeid door de prematurenafdeling (neonatologie). Om die reden ben ik mijn 2e bachelor in de ‘Pediatrische en neonatologische verpleegkunde’ gaan studeren. Daarna ben ik onmiddellijk in het werkveld terecht gekomen en heb ik 5 jaar gewerkt op neonatologie in het ZOL, Genk.
 
Sinds 1 maart 2019 ben ik gestart op de dienst Pediatrie in het Sint-Trudo ziekenhuis te Sint-Truiden. 
Ik school mij op alle mogelijke vlakken bij voor in de thuiszorg kwalitatieve zorg te verlenen. 
Ik vind nazorg van prematuren, neonaten en ouders heel belangrijk, dat is mijn grootste drijfveer.
Pascale en ik staan samen klaar voor onze zwangere, baby’s en ouders. 

Een afspraak maken kan telefonisch 0499/12.31.35 of via stefanie@lanovavita.be

Raya

Lieve (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Raya, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Nederland. Na 3 jaar hard werken heb ik in juni 2020 vol trots mijn diploma als vroedvrouw in ontvangst mogen nemen. Aangezien ik mijn diploma op de PXL heb gehaald, ben ik in Hasselt blijven plakken en werk ik nu ook in deze regio, tevens breid ik verder uit naar Genk, Houthalen,.. Ik ben vereerd dat ik als vroedvrouw het privilege heb om jullie als ouders te mogen begeleiden in een van de mooiste momenten in jullie leven, namelijk het krijgen van een kind. Ik sta zowel in voor pre- als postnatale zorgen. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten. 

Hopelijk tot snel!

Liefs Raya

 

 

Dominique

Ik ben Dominique ofwel Doula Domi. Ik ben getrouwd met Benjamin en mama van Feline (21/10/2017) en Anaïs (15/07/2019). Van opleiding ben ik opvoedster-begeleidster en ik heb enkele jaren in de bijzondere jeugdzorg gewerkt.

Ik ben gepassioneerd door zwangerschappen en geboortes. Tijdens mijn zwangerschappen had ik het geluk begeleid te worden door twee fantastische doula’s. Dit heeft mij over de streep getrokken om zelf ook de doula-opleiding te volgen. Ondertussen heb ik deze afgerond en heb ik mijn eerste bevallingservaringen en begeleidingen achter de rug. Ik wil jou graag begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling door onder andere eerlijke informatie te geven, te luisteren naar jullie wensen en een vertrouwensfiguur te zijn gedurende deze speciale gebeurtenis. Natuurlijk begeleid en ondersteun ik ook de partners zodat zij optimaal betrokken worden tijdens het hele avontuur. De begeleiding is altijd afgestemd op jullie vragen en wensen. Werken op maat vind ik dan ook super belangrijk. Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren!